Met het team van AntzInYourPantz haalt u een stel heel gezellige feestvierders in huis. Professionals die kwaliteit bieden.

Als onze DJ’s uw feest komen opluisteren dan zijn dit onze onderdelen van de feestgarantie: we draaien voor het publiek, een Antz DJ herkent u aan de muziekkeuze, opbouw van de avond en techniek. En AntzInYourPantz maakt alleen gebruik van professionele apparatuur van top kwaliteit.

Met uw keuze voor AntzInYourPantz weet u gewoon zeker dat het een swingende avond wordt. AntzInYourPantz is op een aantal locatie’s de vaste eerste keus: http://www.beachclubtitus.nl , http://www.strandcafedemeiden.nl en http://www.reeuwijksehout.nl . We zijn er op ingericht om op de meest uiteenlopende plaatsen snel en geheel “self-supporting” onze apparatuur op te bouwen.

DJ Stevie V. leest feesten als geen ander en maakt door zijn excellente muziekkeuze van iedere gelegenheid een topfeest. Technisch een zeer begaafd DJ. Een echte allrounder met een persoonlijke voorkeur voor Lounge en Club muziek. Is als DJ Paparazzi ook wel gesignaleerd op Apres-Ski feesten.

  DJ Robbie S. is de king van de Dance Classics en 70’s en 80’s muziek. Robbie S. heeft naast zijn DJ-werk een baan als piloot bij de KLM. Daardoor scant Robbie S. als eerste de beste clubs ter wereld en brengt nieuwe trends en muziek snel bij de fijnproevers van AntzInYourPantz.
DJ Savons is het party animal bij uitstek. Hij doet één ding liever dan DJ-en en dat is zelf stappen. DJ Savons is thuis in alle populaire muziek met een voorkeur voor de betere clubmuziek. Het zal u niet verbazen dat DJ Savons feilloos de hotste dance tracks weet te selecteren.   DJ Eddiewood (Light DJ) gooit alleen al als gangmaker op ieder feest hoge ogen. Gezegend met een subliem ritmegevoel weet deze witte neger door uitgekiend gebruik van de computer gestuurde lichtshow de feesten naar een nog hoger plan te trekken.